Chakrabalansering

Chakra betyder ”snurrande hjul” och verkar som energiportar i kroppens energifält (aura) och mellan den universella energin. När alla chakra är i balans, flödar energin fritt genom kroppen och vi mår bra. Om något eller flera chakra är i obalans kan det så småningom skapa ohälsa och visa sig fysiskt, mentalt eller emotionellt. Eftersom varje chakra är kopplat till olika delar av livet, olika organ och tillstånd, kan man ofta se ett samband genom att man får problem inom detta område.

Vid en chakrabalansering läser jag av energin i dina chakra och gör sedan ett kristallutlägg på kroppen för att balansera eventuella obalanser i energierna. Kristaller är väldigt bra på att både alstra och leda energi. (Det är därför de används flitigt i klockor, datorer och radiosändare)

Behandlingen är helt ofarlig, utan negativa bieffekter och kan göras på såväl barn som vuxna.

Under chakrabalanseringen gör jag även en aurarensning, vilket betyder att jag rensar ditt energifält på negativ energi och eventuella energisträngar, som krokats fast i ditt energifält av energitjuvar, som dränerar dig på din energi.
Efter balanseringen ingår samtal och vägledning där vi pratar igenom vad obalanserna kan bero på och hur du kan vidhålla ett fritt flöde genom olika tekniker du själv kan göra hemma.

Detta ingår:

  • Energi scanning
  • Chakrabalansering med kristaller
  • Aurarening
  • Samtal och vägledning
  • Kristallrekommendationer