Köpvillkor

1. Allmänt

För att få handla hos Spiroteket så måste du vara minst 18 år eller ha målsmans tillstånd. Alla våra priser anges inklusive moms.

2. Kortbetalning med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

3. Leveranstider & Leveranskostnader

Vi hanterar en mottagen och godkänd order inom 3 arbetsdagar. Om en vara skulle vara slutsåld informeras du via e-post och får möjlighet att häva köpet helt.

Normal leveranstid efter att paketet har lämnat oss är 3-5 arbetsdagar. Max leveranstid är 10 arbetsdagar. Efter det har du rätt att häva köpet utan kostnad.

4. Transportskador

Dolda transportskador måste anmälas till oss för vidare hantering av skadan.

5. Ångerrätt

Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar vi obruten förpackning. Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. Vid utnyttjande av ångerrätten kontaktar du oss för vidare instruktioner.

6. Reklamation & återbetalningar

Vi följer konsumentköplagen. Vi står för alla kostnader om det är vi som är skyldiga till felet. Om du som konsument själv är skyldig står du själv för kostnaderna.

Vid eventuell tvist följer vi rekommendationer från Allmänna Reklamationsnämnden, läs mer på arn.se

Återbetalningar sker inom 20 arbetsdagar efter vi har mottagit paketet om du som konsument häver köpet.

7. Personuppgifter

När du registrerar dig hos oss sparas dina angivna uppgifter. Du har alltid rätt att begära

• utdrag av registrerade uppgifter
• att registrerade uppgifter ändras
• att registrerade uppgifter raderas

Vi lämnar inte ut några uppgifter till tredje part om du inte godkänner det vid registrering. Alla personuppgifter hanteras enligt PUL.

8. Sortimentsförändringar & Produktinformation

Vi reserverar oss för förändringar i sortimentet. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

9. Force Majeure

Skulle det inträffa en händelse som är utanför vår kontroll så befrias vi från att fullfölja vårt avtal. Exempel på händelser som omfattas av force majeure är strejk, krig, naturkatastrofer och blockad.


Kontaktinformation

Helén Karlsson
Blastvägen 20
235 43 Vellinge

Innehar F-skatt
Org nr: 690425-4122

Telefon: 0707-265657
Email: info@spiroteket.se