Spirotekets Webbutik

Visar 1–16 av 63 resultat

 • Aurora Sphere Feng Shui Chakra Crystal String

  The round crystal ball symbolises oneness and all-embracing unity. Crystal window decorations are pre-eminently suitable to enhance the feng-shui in living rooms, bedrooms or offices. The shades of colours are fascinating and brilliant. Sunlight will further enhance this effect.

  7 small octagonal crystals symbolising the 7 chakra

 • Crystal Chip Necklace Amethyst

 • Essential Oil Car Diffuser

  199 kr

  Förgyll din bilfärd med en av dina favorit dofter.

  Behöver du något uppiggande, lugnande eller något fokuserande?

  Valet är ditt!

 • Carnelian Crystal Face Serum 30ml (Regeneration)

  579 kr

  Detta återuppbyggande ansiktsserum har en kraftfull kombination av morotsolja, söt apelsin, frankincense och homeopatisk kristallenergi från karneol kristallen. Karneol kristallen sägs ge dig frihet, och öka din kreativitet och samtidigt balansera ditt sakral chakra.

   

 • ROSE GERANIUM CLEANSER (CALMING) 120 ml

  349 kr

  ROSE GERANIUM CLEANSER (Calming / Normal – Sensitive Skin Types)
  This  cleanser is formulated to be gentle and soothing for sensitive skin. Rose Geranium is a very harmonizing and balancing essential oil. This is an excellent daily cleanser for sensitive skin that is easily irritated from environmental pollution, stress or hormonal changes. The calming benefits of ROSE GERANIUM, LICORICE EXTRACT, RICE BRAN, and ARNICA are profound. These unique botanicals are known for their balancing effect in helping to hydrate dry patches and also normalize oiliness in the T-Zone area. Superfoods such as VIRGIN COCONUT OIL and TOCOTRIENOLS enhance the function and nutritional value for this facial cleanser. Use this cleanser day and night to normalize the complexion and reduce irritation and redness associated with rosacea

 • THRIVE – ROTCHAKRA TE

  129 kr

  HIBISKUS, JORDGUBB, KANEL MED ASHWAGANDHA

  Hur kan detta te hjälpa till att balansera mig?

  Rotchakrat är grundstenen för alla de andra chakran och är förknippade med blod- och tarmfunktionen. Hibiskus är välkänt för att sänka blodtrycket och kanel kan främja en sund blodcirkulation. Ashawagandha används traditionellt i ayurvedisk medicin för att stärka de organ som är förknippade med rotchakrat.

 • CREATE – SAKRALCHAKRA TE

  129 kr

  ROOIBOS, KAKAO & VANILJ MED GINSENG

  Hur kan detta te hjälpa till att balansera mig?

  Sakralchakrat är förknippat med kreativitet, fertilitet samt organen i det reproduktiva systemet. Kakao och vanilj tros ha aforistiska egenskaper medan rooibos är välkänt för att vara en bra källa till antioxidanter. Ginseng kan ge energi och kan också förbättra tankeförmågan samt kognition.

 • ACHEIVE – SOLARPLEXUS TE

  129 kr

  YERBA MATE, CITRONGRÄS & INGEFÄRA MED MASKROS

  Hur kan detta te hjälpa till att balansera mig?

  Solarplexuschakrat är associerat med viljestyrka och ambition samt matsmältningssystemets organ. Yerba mate är känt för att öka energinivåerna medan citrongräs och ingefära är kända för att hjälpa till med matsmältningen. Maskros kan användas som en näringsrik tonic för att återställa vitaliteten.

  ACHIEVE innehåller mateine ​​i sitt Yerba Mate-innehåll. Mateine ​​är besläktad till koffein, men hur det interagerar med din kropp är helt annorlunda. Det ger dig inte det vanliga adrenalinet som är känt för kaffedrickare, men stimulerar kroppen på samma sätt på grund av dess breda utbud av näringsämnen och fytonärings ämnen.

 • GIVE – HJÄRTCHAKRA TE

  129 kr

  GRÖNT TE, JASMIN & ROS MED GINGKO BILOBA

  Hur kan detta te hjälpa till att balansera mig?

  Hjärtchakrat är förknippat med kärlek och medkänsla samt cirkulationssystemet. Grönt te kan hjälpa till att öka din ämnesomsättning och rena ditt blod. Enligt ayurvedisk medicin är både jasmin och ros förknippade med kärlek och romantik. Kardemumma har traditionellt sätt används som både bra för andedräkten samt ett afrodisiak.

 • Ruby Crystal Aura Spray 50 ml

  249 kr

  Base  Chakra
  Strength &Grounding
  YlangYlang Oil, Black Pepper, Rosewood and Patchouli

  Affirmation: “I am a strong and powerful creator. I am safe and loved”

  Detta spray är skapat för dig som är osäker, instabil, saknar självförtroende och full av rädslor och ångest inför livet.

 • Carnelian Crystal Aura Spray 50 ml

  249 kr

  Sacral Chakra
  Freedom & Creativity
  Sweet Orange Oil , Frankincense and Palmarosa

  Affirmation: “I unleash fun and creativity from within me now”

  Detta spray är skapat för dig som söker ett gladare och lätt sinnat hjärta, som vill och behöver öka din kreativitet eller få dina kreativa idéer att flyta bättre. Perfekt om man har svårt att koppla av i livets flöde.

   

   

 • Citrine Crystal Aura Spray 50 ml

  249 kr

  Solar Plexus Chakra
  Joy & Abundance
  Grapefruit Oil, Lemon and Lime

  Affirmation: “I am abundant in everything I ask for. I receive with gratitude”

  Detta spray är för dig som lider av depression av något slag, brist på koncentration, glädje, eller för dig  som är känslig för miljön,din omgivning, mat eller andra människor. Även de som upplever brist, – brist på pengar, kärlek, tid, och livslust m.m. Brist på energi eller entusiasm kan uppleva denna blandning gynnsam.

 • INSPIRE – HALSCHAKRA TE

  129 kr

  PEPPARMYNTA, LAKRITS & ECHINACEA MED AJWAIN

  Hur kan detta te hjälpa till att balansera mig?

  Halschakrat är förknippat med kommunikation och uttryck samt halsens egenskaper. Pepparmynta kan underlätta matsmältningen och minska dålig andedräkt och lakrits kan förhindra hosta samt lugna halsen. Echinacea tros förhindra förkylningar och influensa och Ajwain kan hjälpa till med symtomen på bihåleinflammation.

 • Rose Quartz Crystal Aura Spray 50 ml

  249 kr

  Heart Chakra
  Love & Surrender
  Rose Oil and Sweet Orange 

  Affirmation: “Love flows towards me from every direction. I relax into peace” 

  Denna unika blandning är skapad för hjärtchakrat, den gudomliga feminina kraften som läker och balanserar alla förflutna sorger eller förlorade kärlekar. Läkningen av detta chakra innebär att man öppnar hjärcentrat för att lita på att kärleken som är omkring oss och kommer mot oss hela tiden oavsett vad vi ser med våra fysiska ögon i denna värld. Detta är stenen att tänka på för ovillkorlig kärlek. En underbar blandning för dig som har skadats i livet eller har haft svårt att gå framåt på grund av  förlust av något slag.

 • Emerald Crystal Aura Spray 50 ml

  249 kr

  Heart Chakra
  Balance & Protection
  Jasmine Oil

  Affirmation: “I am in perfect balance, giving and receiving love in equal measure.”

  Detta spray är för dig som känner sig obalanserad i kärlek, för dig som  kan ge men inte ta emot kärlek, för dig som kämpar för att behålla vänskap eller känner dig instabila i livet eller i dina relationer.

 • Aquamarine Crystal Aura Spray 50 ml

  249 kr

  Throat Chakra
  Truth & Integrity
  Neroli Oil, Lavender, Pettigrain, Frankincense and Black Pepper

  Affirmation: “I speak my truth with courage and integrity”

  Detta spray kan gynna dig som är för pratsam eller blygsam, det gör det möjligt att hitta en balans. För dig som  som är professionell talare, sångare och presentatör som behöver kommunicera tydligt kan också dras till denna blandning.

Visar 1–16 av 63 resultat